تولید و عرضه

انواع پروفیل

توسط شرکت پروفیل فولادی اصفهان

پروفیل چیست؟

پروفیل به معنای مقطع ثابت و طول زیاد است که به اشکال مختلف ساخته می‌شود. پروفیل‌ها به دو دسته پروفیل‌های ساختمانی و پروفیل‌های صنعتی تقسیم می‌شوند. پروفیل های ساختمانی در ساخت در و پنجره و نرده به کار می‌روند و پروفیل‌های صنعتی در صنعت خودروسازی استفاده می‌شود. پروفیل‌های ساختمانی را می‌توان در یک کارگاه ساخت ولی پروفیل‌ های صنعتی به دلیل حساسیت ایمنی و استاندارد‌های تولید خاص اینگونه نیست.

از تولید به مصرف پروفیل-پروفیل فولادی اصفهان

پروفیل های ساختمانی

 از روش‌های نورد گرم، نورد سرد و مرکب ساخته‌میشوند.

  • نورد گرم: این دسته از محصولات از شمس فولادی گرم ساخته می‌شود. مقاومت این محصولات در برابر فشار بیرون بیشتر است. انواع لوله، قوطی (شکل معمولی، شکل بال پهن)، ناودانی، سپری، تسمه ورق و میلگرد در این دسته قرار می‌گیرند.
  • نورد سرد: ساخت محصولات با استفاده از نورد سرد، دیگر با مواد مذاب نیست و با شکل دادن ورق‌های فولادی با استفاده از خم کردن و پرس می‌باشد. این دسته از محصولات در کارهای اصلی ساختمانی مورد استفاده قرار نمی‌گیرد بلکه در کارهای سبک مثل ساختن در، سقف و چارچوب‌ها استفاده می‌شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید!

پروفیل‌ها از نظر متریال به 2 دسته تقسیم می‌شوند:

  • پروفیل گالوانیزه :

    گالوانیزاسیون یا روی‌اندود کردن، فرآیندی است که روی فلزهای فولادی به منظور افزایش مقاومت در برابر زنگ‌زدگی انجام می‌شود. پروفیل گالوانیزه در جاهایی که ریسک خوردگی وزنگ‌زدگی در فلزات زیاد است استفاده می‌شود مانند در و پنجره های که بیشتر در معرض رطوبت قرار دارند. ضخامت این پروفیل‌ها معمولا بین 1 تا 2 میلی‌متر می‌باشد. این نوع پروفیل در ساخت پنجره‌های ‌UPVC نقش فراوانی دارد.
  • پروفیل کامپوزیتی :

    این نوع پروفیل‌ها از مواد ترکیبی ساخته می‌شوند. از مزیت‌های این پروفیل‌ها می توان به طول عمر طولانی، مقاوم در برابر خوردگی و رطوبت، ایمن در برابر ارتعاشات و سبک بودن اشاره کرد.
لوله و پروفیل های گالوانیزه

پروفیل‌ها از نظر شکل به 2 دسته تقسیم می‌شوند

  • قوطی فولادی نوع بسته :

پروفیل‌ های بسته به پروفیل‌ هایی می‌گویند که از نظر هندسی سطح مقطع آن بسته ‌می‌باشد. این مدل در سازه‌های مختلف استفاده می‌شود و بیشترین کاربرد آنها در ساخت در و پنجره است. پروفیل‌های مقطع HSS از نوع پروفیل‌های بسته هستند. پروفیل‌های مقطع HSS به روش نورد سرد تولید شده و در ساخت انواع استادیوم‌ها، فروشگاه‌ها، پل و خانه‌های مسکونی کاربرد دارد. این مدل به دلیل مقاومت بالا، سبک بودن و افزایش ایمنی در بین معماران و مهندسین عمران محبوبیت زیادی دارد. توخالی بودن این محصول علاوه بر افزایش ایمنی در برابر آتش و زلزله، کمک به تهویه بهتر هوا، باعث سبکی این سازه می‌شود ولی در صورت نیاز به افزایش مقاومت، با ریختن بتن در آن این مشکل را می‌توان جبران کرد.

  • قوطی فولادی نوع باز :

با گذشت زمان نیاز به پروفیل‌هایی که شکل بسته نبودند بیشتر شد. پروفیل‌های U و Z از نوع پروفیل‌های باز هستند. پروفیل‌های باز در ساختن چهارچوب درها کاربرد بسیاری دارد. پروفیل Z کاربردهای بسیاری دارد. ضخامت پروفیل Z حدود 2.5 تا 3 میلی‌متر می‌باشد.

موارد استفاده از انواع پروفیل

برای ساخت در و پنجره و نرده در صنعت ساختمان‌سازی کاربرد بسیاری دارد.

به دلیل سبک بودن و مقاومت بالا در برابر خوردگی و رطوبت برای ساخت سقف منازل استفاده می‌شود.

در صنایع پزشکی به دلیل ایمنی بالا و سبکی نقش جدی دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش انواع پروفیل میتوانید به صفحه این محصول مراجعه کنید.

سایر محصولات ما